Slimmer vervoeren

Met meer gemak en flexibiliteit

BEKIJK ANIMATIE

Eenvoudig en flexibel

Je verzorgt transporten voor je klanten. Met je eigen schepen, of die van relaties. Dat wil je goed voor je klanten regelen. En dat is best een complex proces, waarbij er veel tijd opgaat aan bijvoorbeeld de administratie. Wat als Shareship je bij dat proces kan helpen, het wat makkelijker voor je kan maken? Dat je met behulp van één overzichtelijk platform het meest geschikte schip eenvoudig koppelt aan een lading. Zo worden de ladingen van jouw klanten slim vervoerd.

Ontdek de voordelen

Slim ladingen vervoeren. Daarvan profiteert de hele binnenvaart. Doe mee met Shareship en ontdek de voordelen.

Ontzorging


Shareship ontzorgt je, van orderinvoer tot administratie afhandeling. Daardoor heb jij meer tijd om je te richten op de echt belangrijke zaken: het afstemmen en het onderhouden van de relaties met schippers en verladers. Shareship kan worden aangesloten op de digitale omgeving waar je op dit moment mee werkt.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

Samenwerking levert meer op! Je krijgt toegang tot een grotere pool van schepen en ladingen. Dat geeft je meer flexibiliteit, waardoor je je klanten beter kunt bedienen en zelfs meer ladingen zou kunnen vervoeren. Je bepaalt altijd zelf in hoeverre je met Shareship samenwerkt. Alleen het systeem gebruikt de gegevens die jij deelt (en ook alleen de voor het systeem relevante gegevens), om ladingen en schepen op een optimale manier te verbinden. De gegevens komen niet bij andere gebruikers van Shareship terecht.

Inzicht en overzicht

Shareship biedt je een eenvoudig toegankelijk overzicht met alle voor jou belangrijke informatie zoals ongeplande ladingen, reisstatus van transporten en beschikbare schepen. Zo proberen we je zo goed mogelijk te ondersteunen.

4000

Geplande
ladingen

5M

Vervoerde
tonnen

58%

Volle
kilometers

~5000

Ton CO2
uitstoot bespaard

Veelgestelde vragen

Nog vragen over Shareship?
Lees onderstaande veelgestelde vragen of neem contact op met Shareship via
088 9998200 of e-mail: info@shareship.nl.

Is mijn informatie beschermd?

Alle informatie is en blijft afgeschermd. Wij gebruiken de informatie uitsluitend om het vervoer zo goed mogelijk te kunnen maken. De informatie is en blijft afgeschermd voor andere gebruikers en partijen indien niet relevant voor het organiseren van transport.

Gaat Shareship mijn werk overnemen?

Nee, Shareship helpt in het planningsproces. Het maakt het makkelijker voor je. Het helpt je om je klanten nog beter te kunnen bedienen.

Overige vragen

Is Shareship gratis?
Er wordt geen lidmaatschap in rekening gebracht. Samen besparen we kosten. Dit zijn voordelen voor alle aangesloten partijen. We delen de voordelen dus.
Ben ik exclusief gebonden aan Shareship?
Nee, je bent vrij te kiezen tussen andere aanbieders. Wel maken we graag afspraken zodat wij ook zekerheid kunnen bieden.
Is er nog wel persoonlijk contact met schippers en verladers mogelijk?
Ja, zeker! Shareship helpt je om het planningsproces eenvoudiger te maken, maar persoonlijk contact is en blijft nuttig en belangrijk.
Moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen?
Bij Shareship gelden een aantal algemene voorwaarden. We lichten deze graag toe in een persoonlijk gesprek.
Kan ik eenmalig meedoen?
Ja, we bieden je de mogelijkheid om volledig, gedeeltelijk of op eenmalige basis mee te doen. Hier stemmen we onze transportcapaciteit op af.
Hoe kan ik kennismaken?
Neem contact met ons op of vraag ons om contact op te nemen. Wij geven graag verdere toelichting. Dat kan telefonisch, maar we komen ook graag even bij je langs.

1 2 3 4

Stap 1: Neem contact op

Neem contact met ons op via 088 99 98 200 of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

Bekijk de volgende stap

Stap 2: Vrijblijvend kennismaken

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden voor jou als bevrachter en leggen we het systeem uit.

Bekijk de volgende stap

Stap 3: Afspraken maken

In overleg maken we goede afspraken over de samenwerking. Wil je op termijn niet langer gebruikmaken van Shareship? Dan kun je uiteraard altijd kosteloos opzeggen.

Bekijk de volgende stap

Stap 4: Deel mee in het voordeel

Besluit je om mee te doen? Dan deel je mee in het voordeel!

Neem contact op