Slimmer plannen, vervoeren en
stipt leveren

Met minder kosten en minder afstemmen

BEKIJK ANIMATIE

Lagere kosten, door slimmer plannen

Elke lading vervoeren. Met de zekerheid dat de lading stipt op tijd geleverd wordt. Flexibel kunnen inspelen op elke vraag. Dat is de wens van iedere verlader. Maar het afstemmen is complex en duurt vaak lang. Er zijn vaak veel telefoontjes nodig en er moeten veel afwegingen worden gemaakt.
Daardoor is samenwerking lastig en worden vraag naar schepen en aanbod van vrachten onvoldoende met elkaar gecombineerd. Het overzicht ontbreekt, zelfs bij de beste planners. Shareship helpt!

Vraag en aanbod koppelen

Shareship helpt om de vraag naar schepen en het aanbod van vrachten beter op elkaar af te stemmen. Via één overzichtelijk platform. Zo helpt Shareship om jouw lading(en) slimmer te plannen. We doen jou een voorstel voor het schip dat het meest geschikt is voor de door jou aangeboden lading. Zo maken we beter gebruik van de binnenvaartschepen. En dat leidt uiteindelijk tot kostenverlaging voor jou als verlader. Daarbij hou je uiteraard altijd zelf de controle over jouw gegevens en je planningsproces. Alle informatie blijft afgeschermd. Alleen het systeem gebruikt de gegevens die jij deelt (en ook alleen de voor het systeem relevante gegevens), om ladingen en schepen op een optimale manier te verbinden.

Ontdek de voordelen

Klanten sneller van dienst zijn door slimmer plannen. Daarvan profiteert de hele binnenvaart. Doe mee met Shareship en ontdek de voordelen.

Effectiever en efficiënter varen

Leegvaren kost geld. Shareship helpt met het effectiever koppelen van schepen en vrachten. Daardoor vermindert de leegvaart. Dat bespaart jou onnodige transportkosten.

Inzicht en overzicht

Shareship biedt inzicht en overzicht. Alle voor jou belangrijke informatie is eenvoudig toegankelijk. Je ziet bijvoorbeeld je nog niet geplande ladingen. Ook kun je transporten van minuut tot minuut volgen. Zo kun je altijd bijsturen wanneer nodig.

Gemak

Shareship is eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar in te loggen via computer, laptop, tablet of smartphone. Vervolgens kun je direct een order plaatsen. Met behulp van Shareship wordt direct het meest geschikte schip voor jouw lading gevonden, binnen de door jou gestelde voorkeuren. Zo hou jij meer tijd over.

Bespaar op CO2

Vanuit onder andere de overheid en bedrijven wordt de roep om duurzaam beleid steeds luider. Doordat met behulp van Shareship binnenvaartschepen slimmer worden ingezet, bespaar je aantoonbaar op CO2. Shareship helpt daarmee om een stap te zetten in je ambities op het gebied van duurzaamheid. Zo werken we samen aan een moderne, duurzame binnenvaart!

“Het plannen van transport is een stuk gemakkelijker”

“Met Shareship kan ik eenvoudig het transport voor onze verschillende locaties organiseren. Het was even wennen om orders online door te geven, maar het systeem is duidelijk en overzichtelijk. Ik word continu op de hoogte gehouden van de planning en voortgang, waarmee we ons kunnen focussen op interne processen.”


Ervaring tijdens de testfase van Shareship

4000

Geplande
ladingen

5M

Vervoerde
tonnen

58%

Volle
kilometers

~5000

Ton CO2
uitstoot bespaard

Veelgestelde vragen

Nog vragen over Shareship?
Lees onderstaande veelgestelde vragen of neem contact op met Shareship via
088 9998200 of e-mail: info@shareship.nl.

Is Shareship gratis?

Er wordt geen lidmaatschap in rekening gebracht. Samen besparen we kosten. Dit zijn voordelen voor alle aangesloten partijen. We delen de voordelen dus.

Is mijn informatie beschermd?

Alle informatie is en blijft afgeschermd. Wij gebruiken de informatie uitsluitend om het vervoer zo goed mogelijk te kunnen maken. De informatie is en blijft afgeschermd voor andere gebruikers en partijen indien niet relevant voor het organiseren van transport.

Overige vragen

Kan ik eenmalig meedoen?
Ja, we bieden verladers de mogelijkheid om volledig, gedeeltelijk of op eenmalige basis mee te doen. Hier stemmen we onze transportcapaciteit op af.
Ben ik exclusief gebonden aan Shareship?
Nee, je bent vrij te kiezen tussen andere aanbieders. Wel maken we graag afspraken zodat wij ook zekerheid kunnen bieden.
Op welke apparaten werkt Shareship?
Gebruik Shareship vanaf de computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Log in en ga direct aan de slag.
Hoe kan ik kennismaken?
Neem contact met ons op of vraag ons om contact op te nemen. Wij geven graag verdere toelichting. Dat kan telefonisch, maar we kunnen uiteraard ook bij je langs komen.
Moet ik aan bepaalde voorwaarden voldoen?
Er gelden een aantal algemene voorwaarden. We lichten deze graag toe in een persoonlijk gesprek.

1 2 3 4

Stap 1: Neem contact op

Neem contact met ons op via 088 99 98 200 of laat je gegevens achter. Dan nemen wij contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

Bekijk de volgende stap

Stap 2: Vrijblijvend kennismaken

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden voor jou als verlader en leggen we het systeem uit.

Bekijk de volgende stap

Stap 3: Afspraken maken

In overleg maken we goede afspraken over de samenwerking. Wil je op termijn niet langer gebruikmaken van Shareship? Dan kun je uiteraard altijd kosteloos opzeggen.

Bekijk de volgende stap

Stap 4: Deel mee in het voordeel

Besluit je om mee te doen? Dan deel je mee in het voordeel!

Neem contact op